Mobilitetsprogrammet har fått nye sakkyndige

Måndag, 13 Februari 2012 13:10


Mob_nye_sakkyndige_2012_stortFoto: Bjørn Olstad, Et utvalg nye sakkyndige en hustrig vintrdag på Sveaborg i Helsingfors.

Tiden har kommet for å si farvel og velkommen, idet en gruppe sakkyndige overlater oppgaven til en ny. Kulturkontakt Nord har hatt gleden av å ha de nye sakkyndige på besøk.

De sakkyndige representerer alle de nordiske og baltiske statene, samt Grønland, Færøyene og Åland. De nomineres av kulturdepartementene i de forskjellige landene, oppnevnes av Nordisk ministerråds embetsmannskomité for kulturelt samarbeid, og de sitter i en periode på 3 år.

Klikk her for å komme til presentasjonen av de sakkyndige. (Sakkyndigegruppen for mobilitetsprogrammet er for tiden ikke fulltallig)

Kulturkontakt Nord er sekretariat for programmet, og står som bindeledd mellom søkerne og de sakkyndige.

Da gjenstår det bare å takke de avtredende sakkyndige, Águst Gudmundsson, Maria Frej, 
Velaug Bollingmo,
Andras Mortensen, Jessie Kleemann, Audronis Imbrasas Virve Sutinen, Jonas Hassen Khemiri, Kjell Ekström,
Astrida Rogule, Kaarel Oja, Irmeli Kokko,
Ragnheidur Tryggvadóttir og 
Johan Pousette for et godt samarbeide i årene som har vært.

Skriv en kommentar

Facebook

Twitter

Beställ Kulturkontakt Nords nyhetsbrev

Välj på vilket språk du vill motta nyhetsbrevet om Nordiska ministerrådets kulturprogram och det nordiska kultursamarbetet. Välj "Mötesplats" för att motta vårt nyhetsbrev om kulturcentret på Kajsaniemigatan i Helsingfors. Välj "NORDBUK" för att motta vårt nyhetsbrev om NORDBUK:s program för barn och unga.